آیا به عطر و طعم فلفلهای فلفل علاقه دارید؟ آیا میدانید شیلی چگونه است؟ گافاری در مورد تجدید نظر در مورد رژیم غذایی شما در مورد خصوصیات و مضرات فلفل بحث میکند.
همچنین فلفل شیرین یا فلفل کپسایسین را صدا میکند. من میدانم که این فلفل شیرین است ، اما دارای یک بافت واضح است. فلفل متعلق به قبیله بادمجان ، از جمله فلفل قرمز فلفل قرمز ، فلفل فلفل قرمز ، گوجه فرنگی ، بادمجان و سیب زمینی است. در میان انواع فلفلها ، فلفلهای فلفل سبز و بنفش ، فلفلهای فلفل دلمهای تلخ و قرمز و طعمهای زرد و نارنجی شیرین هستند. در زیر ، من میخواهم بین مزایا و مضرات فلفل سبز ، قرمز ، زرد ، نارنجی و بنفش تمایز قائل شوم.
ارزش غذایی فلفل
فلفل سرشار از مواد معدنی و ویتامینها است. در شرایط اصلی خود ، فلفلهای تازه حاوی 5 ٪ آب هستند. فلفلهای متوسط حاوی مس ، فیبر ، اسید فولیک ، منگنز ، منیزیم ، پتاسیم ، فسفر ، فسفر ، پروتئین ، سلنیوم ، ویتامین C ، ویتامین B6 ، ویتامین B6 ، ویتامین K1 ، ویتامین E و ویتامین E و ویتامین A. فلفل دارای آنتی اکسیدانهای زیادی از جمله کانتینسین ، کانتینین ، لئولیتین ، لوتین است.
ویژگیهای شیلی
Red Verchili برای تحریک رشد مو و افزایش گردش خون در پوست سر و درمان ریزش مو استفاده میشود. تأثیر فلفلها بر روی موهای زائد به دلیل کپسایسین است که از فولیکولهای مو محافظت میکند و رشد مو را افزایش میدهد. به همین ترتیب ، ویتامین C موجود در فلفلها یکی دیگر از ویژگیهای فلفل است. برای جذب بهتر آهن در گلبولهای قرمز ، اکسیژن بیشتری را به فولیکولهای مو فراهم میکند. کلاژن ویتامین C نیز باید تشکیل شود. این یکی دیگر از ویژگیهای فلفل دلمهای در مو است.
خصوصیات پوستی فلفل فلفل
فلفل سرشار از آنتی اکسیدانها است و فتوشیمیاییهای موجود در فلفل ، جوانان و طراوت پوست را حفظ میکنند و اثرات منفی رادیکالهای آزاد را کاهش میدهند و روند پیری را سرعت میبخشند. در نتیجه ، سلولهای پوستی بعداً پیر میشوند و از چروک شدن پوست جلوگیری میکنند. ویتامین C در فلفلها همچنین باعث افزایش تولید کلاژن ، افزایش خاصیت خاصیت ارتجاعی و سلامت پوست میشود. برای استفاده از خواص فلفل فلفل روی پوست ، میتوان از مخلوطی از عصاره هویج و فلفل سبز برای تمیز کردن خاک و پاپولها استفاده کرد.
خصوصیات فلفل در زنان باردار
اسید فولیک یکی از نیازهای غذایی سلامت جنین است ، بنابراین به زنان باردار توصیه میشود که در دوران بارداری اسید فولیک کافی مصرف کنند. یکی از ویژگیهای فلفلهای زنان باردار این است که آنها حاوی اسید فولیک زیادی هستند ، به این معنی که خوردن فلفل خام در دوران بارداری ، سلامت جنین را تضمین میکند.
خواص فلفل سبزبرای ضد التهابی
التهاب ممکن است در ابتدا ساده به نظر برسد ، اما اگر ادامه یابد ، میتواند خطرناک باشد. بنابراین ، غذاهای ضد التهابی مانند فلفل در تغذیه بسیار مهم هستند. فلفلهای فلفل نارنجی و قرمز به جلوگیری از التهاب مفاصل و عضلات کمک میکنند و استفاده از فلفل در هنگام حساسیت فصلی ، پاسخ حساسیت فصلی را به حداقل میرساند.
مجله آنلاین پارسی دیبا شماست.
سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید
فلفل سرشار از آنتی اکسیدانها است که میتواند بدن شما را از بیماری محافظت کند. این کلاه سرشار از ویتامین C است ، بنابراین اگر بومیان میخورید ، میتوانید از بیشترین مقدار ویتامین C در این سبزی استفاده کنید. به طور خاص ، فلفلهای فلفل نارنجی و قرمز دارای بزرگترین ویتامین C هستند.
وجود ویتامین B3 در فلفل نیز به تقویت سیستم گوارشی کمک میکند. هنگامیکه سیستم گوارشی به درستی کار میکند ، مواد مغذی مواد غذایی کاملاً جذب میشوند و سطح سلامتی فرد افزایش مییابد. خوردن فلفل تأثیر ویژهای در تهویهها دارد و فلفل را میتوان پخته یا خام کرد. از پتاسیم ، منگنز ، منیزیم و ویتامین C میتوان برای مقابله با مشکلات تنفسی مانند آسم ، عفونتهای ریوی و آمفیزم استفاده کرد.